Individuele coaching

 

“Ik wil mijn tijd beter bewaken in de gesprekken met degene die ik begeleid”

“Ik vind het moeilijk op mijn collega's feedback te geven”

“Ik vind het lastig om mijn doelen te behalen”

“Ik heb moeite met het innemen van mijn plek in het team”

“Ik wil graag adequaat om kunnen gaan met de boosheid van de  mensen die ik begeleid”

“Ik ga snel in de verdediging wanneer bepaalde collega’s mij feedback geven; ik wil daar opener en rustiger op kunnen reageren.”

 

Herken je één of meer van bovenstaande uitspraken? Dan kan individuele coaching iets voor je betekenen.  In een coachingstraject krijg je de kans om te werken aan de persoonlijke knelpunten of belemmeringen.

 

Meer over Individuele coaching 

Coaching is een gestructureerd en doelgericht proces. Coaching zet aan tot het ontwikkelen van effectief gedrag doordat:

  • je bewust wordt van jouw valkuilen en uitdagingen
  • je mogelijkheden en kwaliteiten verkent, ontwikkelt en toepast in de praktijk
  • je vaardigheden ontwikkelt

Werkwijze

Tijdens het traject werkt je aan persoonlijke (leer-)doelen die bij voorkeur zijn afgestemd met de leidinggevende. In de coaching onderzoek je de knelpunten en belemmeringen. Door middel van vragen en opdrachten daag ik je uit om alternatieven te verkennen en te experimenteren met nieuw gedrag. In het werken aan de doelen, sluit ik met jou aan bij wat al goed gaat. Door deze vaardigheden te versterken en daarnaast nieuwe vaardigheden te ontwikkelen vergroot je jouw deskundigheid. Je neemt zelf ook verantwoordelijkheid voor je leerproces. Je geeft aan wat je wilt bespreken in de gesprekken en werkt aan de opdrachten en oefeningen in de tussenliggende periodes in de praktijk. Halverwege en aan het eind evalueren we het proces en de behaalde resultaten. De gesprekken vinden twee- tot zeswekelijks plaats afjhankelijk van de leervraag, de vorderingen en de behoefte van jou als gecoachte. 

 

Voor wie

Coaching is geschikt voor medewerkers die zich verder willen ontwikkelen in hun functie of rol of die specifieke vaardigheden willen onwikkelen.
 

Praktische informatie
Locatie: de gesprekken vinden plaats op mijn kantoor
Tijdstip en frequentie: in overleg

Kosten: €100,- excl. Btw per uur voor organisatiecoaching

€ 80,- excl. Btw per uur voor particulieren

 

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met me op en ik ga vrijblijvend met je in gesprek over jouw vraag en de resultaten die je wilt bereiken.

 

­