IVT Centrum voor ontwikkeling

 

­

Introductie
Gerda de Leeuw van IVT Centrum voor ontwikkeling ken ik ruim tien jaar. We zijn met elkaar verbonden in de cursus voor mantelzorgers 'De kunst van het zorgen en loslaten'.  Samen met Ineke Tieltjes, Gerda Wessels en Simone Busscher volgde ik het train de trainers traject. Vanaf 2011 gaven wij al ruim 60 trainingen aan mantelzorgers in de provincie Overijssel.  Met ingang van 2019 is het team trainers versterkt met Marianne Kok. Jaarlijks houden we onze deskundigheid op peil in de train-de-trainers dagen in het centrum van Gerda in Neede. In oktober start ik met een training Persoonlijk leiderschap bij Gerda om mijn professionaliteit als trainer te vergroten én om een nieuwe stap te zetten in mijn ontwikkeling als mens. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer over IVT centrum voor ontwikkeling

IVT is in 1993 gestart door Gerda de Leeuw. Zij werkt samen met Bouke Veltman, Ilse Veltman en Willem Roelvnk met enthousiasme aan de ontwikkeling van mens en oragnisatie.
IVT staat voor Integratieve Veranderings Trajecten. Integratief wil voor IVT zeggen  dat mens, functie en organisatie met elkaar samenhangen. Als één van deze drie ontwikkelt, heeft dit invloed op de andere twee. Bij IVT gaat het om het ontwikkelen van zelforganiserend/zelfsturend vermogen via bewustwording, herkenning en erkenning, loslaten, bezieling, ervaren, contact met jezelf, contact met anderen, leren omgaan met weerstand en belemmeringen, realiseren van de bedoeling!

­